Volg ons: f ln t
06 maart 2017
Roadshow Vierkant voor Werk en Kennispoort Drenthe

Roadshow Vierkant voor Werk en Kennispoort Drenthe

De Ondernemerskring Emmen nodigd haar leden en TSE deelnemers van harte uit om deel te nemen aan een interactieve kennismakingsbijeenkomst van Kennispoort Drenthe en Vierkant voor Werk op donderdag 9 maart bij Kennispoort Drenthe (van Schaikweg 94) in Emmen. Deze bijeenkomst wordt aangeboden aan leden van de Ondernemerskring Emmen, Techniek Sociëteit, Commerciële Club Emmen en Industriekring Schoonebeek

Ondernemen in Zuidoost-Drenthe biedt volop kansen en mogelijkheden, maar kent ook uitdagingen. Om de uitdagingen te achterhalen en in de toekomst aan te kunnen pakken is het van wezenlijk belang dat de uitvoeringsorganisaties van VvW en Kennispoort Drenthe beginnen met het achterhalen wat de behoeftes van de regionale ondernemers zijn.

Op basis van de behoeftes willen de teams van Kennispoort Drenthe en Vierkant voor Werk samen met u aan het werk gaan om zoveel mogelijk concrete ideeën te genereren.

Waarom?
Door deze aanpak willen de organisaties antwoord krijgen op de volgende vraag: Wanneer heeft Kennispoort Drenthe en Vierkant voor Werk een toegevoegde waarde voor u als ondernemer?

Om antwoord op deze vraag te krijgen is er een interactief programma opgezet.

Programma:
17:00 uur      Inloop met soep en broodjes
17:30 uur      Introductie Kennispoort Drenthe en Vierkant voor Werk
18:15 uur      Co-creatie sessie: behoeftes en ideeën
19:15 uur      Terugkoppeling behoefte en ideeën en vervolgstappen
19:45 uur      Afsluiting

Wij kijken uit naar een zeer inspirerende bijeenkomst op 9 maart 2017 en zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke visie en ideeën.
 

Terug